27/1 - 3. s. e. h. 3 konger

Vorgod ingen gudstjeneste

Fjelstervang kl. 10.30 GN – rytmisk gudstjeneste

Café Cross

Som tilflytter til et nyt land og et nyt sogn kan det være svært at skabe netværk og venskaber. Derfor har menighedsrådene sammen med nogle af de tilflyttere, vi har i vores sogne, taget initiativ til en cafe, hvor vi mødes på tværs af bl.a. etnicitet, kultur og alder. Vi håber, mange har lyst til at være en del af dette fællesskab og lære nye mennesker at kende. Velkommen til en aften med snak, spil og hygge.

Onsdag den 30/1 kl. 19.00 – 20.30 i Kirkehuset, Kirkevej 1A, Vorgod, 6920 Videbæk

When moving to a new country and into a new community it can be difficult to create social networks and get new friends. The local church councils have together with some new arrivals in our community decided to start up a café, where we can meet across ethnicity, culture and age. We hope that many would like to be a part of this community and welcome you to an evening with a lot of talk, playing games and getting together in a friendly atmosphere.

Wednesday 30/1 at 19-20.30 in the Church House, Kirkevej 1A, Vorgod, 6920 Videbæk

Fastelavnsgudstjeneste

Søndag, den 3. marts - Fastelavnsgudstjeneste

Fjelstervang Kirke kl. 9.30

Efter gudstjenesten slår vi katten af tønden i Landsbycentret

Vorgod-Barde Hallen kl. 13.30

Efter gudstjenesten er der tøndeslagning for børnene og fastelavnsboller til alle ved Borgerforeningen.

Pasta Party - Familiekoncert

Familiekoncert i Fjelstervang Kirke tirsdag den 19/3 kl. 19.00. PastaParty's vision er, at det skal være sjovt for børn at være i kirke. Gud er glædens Gud, og Jesus siger, at børnene skal komme til ham. Der er fagter til sangene, så det bliver fedt for både børn og voksne at synge med. Og så får man tilmed varmen!

Bandets medlemmer er Simon Bartholdy - den skøre, ukulele-spillende forsanger. Gør som regel også sig selv lidt til grin. Margit Bartholdy - laver Danmarks vildeste fagter - dog altid med ynde. Anders Tuxen - spiller bas og lægger bunden i mange sammenhænge. Søren Ehlers - bandets stærkeste mand. Og så spiller han også cajon, som er en slags trommekasse-ting ...

Alle aldre er velkomne, og det er ganske gratis at være med!