Babysalmesang

Babysalmesang er for babyer under 1 år og deres mor eller far. Vi skal være i kirken, hvor vi vil synge og opleve nogle af de kendte danske salmer. Vi bruger vores stemmer, øjne og hænder sammen med bl.a. tørklæder og sæbebobler. Vi skal vugge, danse og lave fagter, imens vi lærer salmerne og lytter til musikken. Der vil hver gang være mulighed for at få en kop kaffe eller te bagefter.

Babycafé

Hver fredag kl. 9.30 inviterer Vorgod Kirke til babycafé i kirkehuset i Vorgod.

Vi starter med at få lidt godt til ganen sammen med fredagscaféen, og derefter fortsætter babyhyggen inde ved siden af :-)

Der er ingen tilmelding, og alle er velkommen - også ældre søskende. Kaffen koster 20 kr.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Mette Tarbensen,  musikalsk medarbejder på tlf. 23 28 72 16

Vi ses :-)

Musikalsk legestue

Alle børn mellem 1 og 3 åri Vorgod og Fjelstervang sogne inviteres til musikalsk legestue i Vorgod Kirkehus sammen med mor eller far.

Vi vil synge og danse! Vi vil hygge og grine! Og vi vil hver gang hilse på både koen og strudsen!! Og så får vi en fortælling fra bibelen.