Gudstjenester

22/1
Vorgodingen
Fjelstervang10.30
29/1
Vorgod10.30
Fjelstervangingen
5/2
Vorgod09.00
Fjelstervangingen
12/2
Vorgod09.00
Fjelstervang10.30
19/2
Vorgod09.00
Fjelstervangingen

Frygt ikke

af Gert Nicolajsen

Vi er på vej mod juletiden. For nogen af de mindste er det virkelig nyt og spændende. Der er ikke mange juleaftener at huske til­bage på. Det er stadig alt sammen bare så godt og trygt. For mange af os er det en høj­tid på året, som vi kender rigtig godt. Vi har mange års erfaring med jul. Gode...

Læs mere

Arrangementer og nyheder

Søndag, den 26. februar - Fastelavnsgudstjeneste

Fjelstervang Kirke kl. 9.30: Efter gudstjenesten slår vi katten af tønden hos FDF.

Vorgod-Barde Hallen kl. 13.30: Efter gudstjenesten er der tøndeslagning for børnene og fastelavnsboller til alle ved Borgerforeningen.

Luthers Nøgle - Konfirmandtur

Onsdag, den 5. april på Nr. Vosborg

Konfirmanderne og frivillige deltager i en frit fortolket rollespil om sjælens fred, Himmerigets nøgler, magtmisbrug, sygdomme, kærlighed, forandringer og tro.

Ifølge den katolske pave og hans præster går adgangen til himmeriget gennem dem og bekendelsen af ens synder. En tysk munk ved navn Martin Luther mente noget andet. Han havde en helt anden forståelse af, hvordan Biblen skulle forstås. Disse tanker var nye og farlige i starten af 1500-tallet. Det er denne forståelse, konfirmanderne skal finde på deres pilgrimsrejse.

Glimt fra gode oplevelser

Gerts 25 års jubilæum

Søndag, den 11. december 2016

Hjertelig tak til alle som var med til at gøre dagen til en festdag ved at deltage i gaven til Gert. Festgudstjeneste i Vorgod Kirke - Kirkekaffe i Vorgod Kirkehus - Middag i Fjelstervang Landsbycenter og koncert med Per Nielsen i Fjelstervang Kirke.

Med venlig hilsen
Menighedsrådene i Vorgod og Fjelstervang.

Åbner internt link i det nuværende vindueSe billeder

Babysalmesang i Fjelstervang Kirke

Dejlige babyer samlet i Fjelstervang kirke til sange og bevægelse en efterårsformiddag! Det spreder smil og glæde at opleve børn og mødre leve sig ind i gode sange.

Åbner internt link i det nuværende vinduese billeder

BUSK-gudstjenester 2016

Guds frelse er gratis = NÅDE. Guldmedlemsskab med særlige fordele hos Gud forsøgt solgt til BUSK-gudstjenesterne, men det er et gammelt svindelnummer allerede kendt for 500 år siden.

Åbner internt link i det nuværende vinduese billeder fra Fjelstervang Kirke

Åbner internt link i det nuværende vinduese billeder fra Vorgod Kirke